Pánev kovaná (horní Ø220, dolní Ø160 mm)
Ať už děláte steaky rare, medium nebo well-done, potřebujete jen dvě věci: kvalitní maso a tuto pánev. Hrubě zpracovaná a částečně ručně kovaná pánev z černé oceli od Turku je sázkou na jistotu, pokud hledáte novou steakovou pánev. Je robustní a stabilní, výborně akumuluje teplo, což je při přípravě steaků klíčové. Je kovaná jako jeden kus vcelku s dlouhou rukojetí a právě díky kování má skvělé vlastnosti pro smažení. Vydrží jakékoli zacházení, je těžká a v případě nutnosti s ní lze býka na steaky i omráčit. Poslouží i pro efektní servírování. Nabízíme ve třech velikostech od průměru 170 do 250 mm.
Představení společnosti
Türk je německá kovářská společnost, se kterou máme ty nejlepší zkušenosti. Firemním sloganem je „Kvalita z tradice“ – a tradice je v tomto případě opravdu dlouhá. Prazakladatel firmy Karl Albert Turk zřídl v roce 1857 kovárnu, ve které vyráběl i nejrůznější pánve. Hovoříme-li o zkušenostech a moudrosti předávané z generaci na generaci, nejsou to jen prázdné fráze. K těžké mužské práci s kovem a ohněm patří jednoznačně i kvalitní maso – proto nepřekvapí, že pánve Turk jsou nejlepší pánve na steaky, jaké si dovedete představit. Pánve jsou z velké části dělané ručně, u některých typů je úmyslně přiznaná každá nerovnost a hrubé zpracování má své opodstatnění. Turk je láska ke kovu, nejkvalitnější materiály a špičkové zpracování.
- Průměry: 16 - 45 cm
- Pro sporáky: plynové, elektrické
- ZÁRUKA 10 LET
Doplňkové parametry
Kategorie: | Ocelové a kované pánve |
---|---|
Hmotnost: | 1,12 kg |
Dolní průměr: | 160 mm |
Elektrika: | Ano |
Horní průměr: | 220 mm |
Indukce: | Ano |
Keramika: | Ano |
Plyn: | Ano |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.