Nůž na maso 24 cm - žlutý
Nůž na maso GIESSER z vakuově kalené chrom-molybdenové oceli, která dosahuje tvrdosti 56-57 stupňů podle Rockwella. Ručně broušená čepel díky zaleštění dobře odolává rzi. Rukojeť z neklouzavého plastu umožňuje pohodlný úchop při krájení a brání...
Nůž na maso GIESSER z vakuově kalené chrom-molybdenové oceli, která dosahuje tvrdosti 56-57 stupňů podle Rockwella. Ručně broušená čepel díky zaleštění dobře odolává rzi.
Rukojeť z neklouzavého plastu umožňuje pohodlný úchop při krájení a brání sklouzávání prstů k čepeli. Nástroj je vhodný pro kontakt s potravinami a splňuje hygienické standardy. Nůž lze mýt v myčce, pro optimální stav čepele ale doporučujeme ruční mytí.
GIESSER je světový lídr ve výrobě nožů a příslušenství pro potravinářský průmysl a gastronomii. Produkty německé společnosti se vyznačují vynikajícím zpracováním za použití prvotřídních materiálů.
- Materiál: nerez / plast
- Délka čepele: 24 cm
- Černý, červený, zelený, žlutý, modrý
Doplňkové parametry
Kategorie: | Nože na maso |
---|---|
Barva: | žlustá |
Délka ostří: | 24 cm |
Hmotnost: | 0.2 kg |
Typ: | kuchařský |
Typ ostří: | hladké |
Hmotnost: | 0.2 kg |
Barva: | žlustá |
Délka ostří: | 24 cm |
Typ ostří: | hladké |
Typ: | kuchařský |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář