Nůž filetovací - 210 mm, černý
Nože určené pro jemné porcování a opracovávání masa a ryb.
Filetovací nůž GIESSER z chrom-molybdenové oceli vytvrzené na 56-57 stupňů podle Rockwella. Ručně broušená čepel díky zaleštění dobře odolává rzi.
Ergonomický tvar rukojeti s lehkým zaoblením hran umožňuje pohodlný úchop a brání sklouzávání prstů k čepeli. Nástroj je vhodný pro kontakt s potravinami a splňuje hygienické standardy. Nůž lze mýt v myčce, pro optimální stav čepele ale doporučujeme ruční mytí.
GIESSER je světový lídr ve výrobě nožů a příslušenství pro potravinářský průmysl a gastronomii. Produkty německé společnosti se vyznačují vynikajícím zpracováním za použití prvotřídních materiálů.
- Materiál: nerez/ plast
- Délka čepele: 18, 21 cm
Doplňkové parametry
Kategorie: | Nože, ocílky a brusy |
---|---|
Barva: | černá |
Délka ostří: | 21 cm |
Hmotnost: | 0.11 kg |
Řada: | G2285 |
Typ: | filetovací |
Typ ostří: | hladké |
Hmotnost: | 0.11 kg |
Barva: | černá |
Délka ostří: | 21 cm |
Řada: | G2285 |
Typ ostří: | hladké |
Typ: | filetovací |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.