Nůž filetovací - 210 mm, černý

Značka: Giesser
Nože určené pro jemné porcování a opracovávání masa a ryb. Filetovací nůž GIESSER z chrom-molybdenové oceli vytvrzené na 56-57 stupňů podle Rockwella. Ručně broušená čepel díky zaleštění dobře odolává rzi. Ergonomický tvar rukojeti s lehkým...
Dostupnost Skladem
Kód: 401030301319
454 Kč 549,30 Kč včetně DPH
Nůž filetovací - 210 mm, černý
Značka: Giesser

Nože určené pro jemné porcování a opracovávání masa a ryb.

Filetovací nůž GIESSER z chrom-molybdenové oceli vytvrzené na 56-57 stupňů podle Rockwella. Ručně broušená čepel díky zaleštění dobře odolává rzi.

Ergonomický tvar rukojeti s lehkým zaoblením hran umožňuje pohodlný úchop a brání sklouzávání prstů k čepeli. Nástroj je vhodný pro kontakt s potravinami a splňuje hygienické standardy. Nůž lze mýt v myčce, pro optimální stav čepele ale doporučujeme ruční mytí.

GIESSER je světový lídr ve výrobě nožů a příslušenství pro potravinářský průmysl a gastronomii. Produkty německé společnosti se vyznačují vynikajícím zpracováním za použití prvotřídních materiálů.

 

  • Materiál: nerez/ plast
  • Délka čepele: 18, 21 cm

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Nože, ocílky a brusy
Barva: černá
Délka ostří: 21 cm
Hmotnost: 0.11 kg
Řada: G2285
Typ: filetovací
Typ ostří: hladké
Hmotnost: 0.11 kg
Barva: černá
Délka ostří: 21 cm
Řada: G2285
Typ ostří: hladké
Typ: filetovací

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: