Leštička se sterilizací příborů TORNADO EVO
Plně automatická výkonná leštička příborů TAMAI TORNADO EVO
Nová řada automatických leštiček příborů TAMAI EVOLUTION využívající technologii ACTIVE CONTROL, která umožňuje jednoduše a intuitivně sledovat provozní fáze leštičky příborů přímo z ovládacího panelu. Nový přehledný elektronický ovládací panel je vybaven LCD displejem, který zobrazuje různé provozní fáze během provozního cyklu (např.fázi předehřevu, připravení k provozu, režim STAND-BY, nebo potřebu vyměnit kukuřičný leštící a sušící kukuřičnou náplň). Díky těmto inovacím a již prokázanému vynikajícímu výkonu jsou naše stroje ještě konkurenceschopnější a všestrannější.
- Výkon modelu TAMAI TORNADO EVO je cca 10 000 kusů příborů za hodinu.
- Uvedený model je doporučen pro větší provozy s kapacitou nad 250 míst.
- Napájení 400V/3/50Hz
- Náplň : 2x 5 kg kukuřičné drtě
Automatická leštička příborů TORNADO EVO je nejvýkonnější model z nabídky firmy TAMAI v pojízdném celonerezovém provedení (AISI 304) určen pro velké gastronomické provozy s kapacitou nad 250 míst a výkonem více jak 10 000 příborů za hodinu. Zařízení je tepelně a zvukově izolováno (opláštění pohlcující zvuk), tím přináší výraznou úsporu energie a zejména snížení hladiny hluku v provozovně. Je vybaveno novou elektronickou deskou EVO, která obsluhu snadno naviguje při ovládání stroje. Snadná obsluha : příbory se umístí do plnícího otvoru v horní části zařízení, následně se samovolně posunou skluzavkou do nerezového vibračního tunelu s leštící náplní (sušená kukuřičná drť), vybaveným výkonným ventilovaným ohřevem (sušení a sterilizace) a vibračním motorem (leštění a posun příborů). Každý kus je perfektně vyleštěný: vysoká teplota udržuje kukuřičné granule stále suché, neporušené a připravené k leštění dalších a dalších kusů příborů. Příbory jsou automaticky vibračním leštícím procesem dopraveny do výstupního otvoru v pravé části čelního panelu, odkud samovolně vypadávají do přiložené přepravky uložená na podstavci, nebo vozíku (příplatková výbava).
GARANTOVANÁ TEPLOTA = STÁLÁ KVALITA SUŠENÍ
Příbory vkládané do zařízení jsou vlhké a chladné, je proto velice důležité udržovat kukuřičnou drť ve stabilně vysoké teplotě ze tří důvodů: STÁLÉ VÝSLEDKY, DEZINFEKCE a snížení VLHKOSTI
- STÁLÉ VÝSLEDKY: Sušicí médium je KUKUŘIČNÁ DRŤ, která se vyznačuje vysokou měrou absorpce vlhkosti a schopností leštit; vysoká teplota zajistí, že kukuřičná drť ani uprostřed lešticího procesu nevychladne a nenabobtná vodou, proto poskytne ty nejlepší výsledky při vysokém výkonu.
- DEZINFEKCE: probíhá díky vysoké teplotě, přesněji řečeno díky silikonovým topným tělesům, která dosahují teplot 100°C až 130°C. Kukuřičná drť si tak stabilně udržuje teplotu 70 až 73°C, která likviduje patogenní bakterie (potvrzeno laboratorními testy).
- Snížení VLHKOSTI: Vysoká teplota zabraňuje hromadění vlhkosti uvnitř zařízení, tím chrání kukuřičnou drť před tvorbou žmolků a příbory před stopami po vlhké kukuřici. Prodlužuje životnost kukuřičné náplně.
KUKUŘIČNÁ DRŤ
Kukuřičný klas je rostlinný a biologicky rozložitelný materiál a lze jej používat po dobu asi 120 pracovních dnů (dle zatížení). Kukuřičná drť je vyrobena z kvalitních zrn kukuřičného klasu, které jsou po slisování namleté do drtě. Tento výrobek má širokou oblast použití v chemickém a strojním průmyslu, ale především v klenotnictví, kde se používá k leštění zlata a drahých kovů. Materiál je plně přírodní a biologicky odbouratelný. Má mimořádnou schopnost absorpce vody a je lehce abrazivní. V zařízení se využívá jeho tření o příbory, čímž z jejich povrchu odstraňuje a leští drobné vrypy a zbytky mycích a oplachových prostředků.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Leštičky příborů TAMAI EVO |
---|---|
Napájení: | 400 V |
Příkon: | 1,5 kW |
Šířka: | 850 mm |
Hloubka: | 730 mm |
Výška: | 810 mm |
Provedení: | nerezové |
Hmotnost: | 120 kg |
Vnitřní napájení: | 12 V |
Druh leštící náplně: | kukuřičná drť |
Funkce: | Sušení / leštění / dezinfekce |
Leštící náplň: | 2x 5 kg |
Ovládání: | elektronické + LCD |
Ohřev: | ventilovaný |
Produkce příborů: | 10 000 ks/h |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.